e-LAB

module om een link tussen tandartsen en tandtechnische laboratoria te leggen

Eenvoudig & Snel

Transparant

Ecologisch

Tijdsbesparing

Werkaanvraag

Vraag uw werk rechtstreeks vanuit uw software aan, of het nu van tandarts naar tandtechnisch laboratorium is of van laboratorium naar laboratorium.

Snelle verzending

Het verzenden van de ene software naar de andere gebeurt onmiddellijk. De ontvanger ontvangt het verzoek in zijn software in de vorm van een pop-up en kan op uw verzoek reageren of accepteren.

Traceerbaarheid

Het werk wordt zowel aan de kant van de afzender als aan de kant van de ontvanger opgevolgd. Volg het werk, evenals zijn details zoals omschrijving, tandkleur(en), tandnummer(s), materiaal, foto’s, …

Conformiteitsverklaring

Wanneer het werk vanuit het labo wordt verzonden, ontvangt de tandarts zowel de nota als de conformiteitsverklaring rechtstreeks in zijn software. Dit kan dan aan de patiënt worden gegeven.

Planning

Het door het laboratorium geaccepteerde werk wordt automatisch toegevoegd aan zijn planning zodat het op de gevraagde verzenddatum kan worden teruggevonden, inclusief alle aanvullende informatie.

Geïntegreerd

e-Lab is geïntegreerd in de software e-Dent (beheersoftware voor tandartspraktijken) en EasyLAB (beheersoftware voor tandtechnische laboratoria).

Geen papier meer!

Dankzij e-LAB zet u de volgende stap naar digitalisering.

Geen papier meer, geen rommelige werkbladen, verzendnota’s, post-it-notities meer…

e-LAB vergemakkelijkt de communicatie tussen tandartsen en laboratoria en tussen laboratoria en onderaannemers, waardoor interpretatiefouten en ontbrekende informatie verdwijnen en het proces van ingeven en opvolging wordt versneld.

De e-LAB-module is direct geïntegreerd in e-Dent en EasyLAB en vereenvoudigd zowel planningsaanvragen als werkopvolging.

Hoe kunt u gratis van deze module genieten?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

02/850.07.50
info@dentasoft.be

e-LAB

GRATIS

VOOR DE HUIDIGE GEBRUIKERS VAN E-DENT EN EASYLAB

TAAL NL & FR

Om te begrijpen hoe het werkt, kunt u onderstaande video's bekijken.